26.04.2013 | Bruidsfotografie Zoetermeer | Bruiloft van Martijn en Yvette

 • Hiep Hoi! Het bruidsseizoen is weer in volle gang, de eerste bruiloft voor mijn Blog is weer een feit!
  De eer was aan Martijn en Yvette met hun kids Dean en Izzy, die trouwden in de super mooie locatie ‘Sniep‘ in Zoetermeer.
  Enkele weken daarvoor waren we gezellig met z’n allen naar de locatie geweest om de laatste puntjes op de i te zetten en op zoek te gaan naar wat leuke fotoshoot plekjes met de nog wat kalige bomen.

  De dagen voor en na de bruiloft was het super lekker weer, een heel klein beetje jammer dat het nou precies op deze dag de hele dag moest regenen. Maar, met een instelling van “we maken er gewoon de mooiste dag ooit van, met of zonder zon”, kon de regen ons niet deren.
  Martijn woonde vroeger dichtbij een grafitti tunneltje, heerlijk overdekt en ideaal om wat foto’s in de stromende regen te nemen.. Dean en Izzy trokken met de 9 graden en koude wind wel wat blauw weg, maar wisten zich nog goed te vermaken.
  Na de shoot was het tijd voor de ceremonie in de bovenzaal van Sniep. Persoonlijk en intiem, zo zie ik het zelf altijd graag:)
  Getrouwd!!! Time to party…
  Wat is het toch altijd fijn als mensen alles in 1 locatie vieren.. Het geeft veel rust, omdat de gasten zich bijna niet hoeven te verplaatsen.. Na de ceremonie vertrok iedereen naar de benedenzaal voor de receptie.
  Taart, champagne, leuke speeches en een googelaar om de kids te vermaken.. Martijn en Yvette hadden overal aan gedacht.
  Na de receptie nog een kleine fotoshoot in de misserige regen, waarna er kon worden gegeten en ik het fotohokje op kon bouwen voor tijdens het avondfeest.
  Het feest ging goed los, het fotohokje werd super goed gebruikt, wat een wonderlijke afsluiting zo van een te gekke dag!

  Benieuwd naar alle foto’s? Via Martijn en Yvette kunnen jullie de inlogcode voor de online galerie krijgen.
  Klink dan HIER om naar de online galerie te gaan.