Wie is Jasper

 • Hallo allemaal, hier ben ik dan: Jasper Lensselink

  Wil je echt weten wie ik ben en wat mijn dagelijks drijft, kijk dan eens goed naar mijn foto en houdt daarbij de mooiste spreuk in gedachten die ik ooit ben tegengekomen:

  Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away. – Hilary Cooper


  In 2009 hebben Marijn en ik alles achter ons gelaten, om een jaar lang rond de wereld te reizen en heel erg veel adembenemende momenten te beleven. Het maken van deze reis heeft ons doen beseffen dat het echt mogelijk is om al je dromen in vervulling te brengen, mits je er maar voor de volle 100% voor gaat en van geniet. Na jarenlang een carrière als werktuigbouwkundig ingenieur te hebben nagestreefd, heb ik in 2010 na onze thuiskomst besloten om mijn droom: “ elke dag schitterende foto’s maken” te realiseren door Jasper Lensselink Photography op te zetten.

  Schitterende foto’s, dat kan naar mijn mening alleen als mensen zichzelf en lekker ontspannen zijn. Een spontane lach, ontspannen houding, een sprong in de lucht, of net die ene liefdevolle blik…
  Dat zijn de momenten die ik probeer vast te leggen, omdat het juist deze foto’s zijn waar we later het meest van genieten.