Trouwalbums

  • Met opkomst van de digitale fotografie en levering van hoge resolutie foto’s, vinden mensen het vanuit kosten overwegingen en creativiteit veelal interessant om zelf een trouwboek samen te stellen. Lekker op een vrij weekend een albumservice uitzoeken en het trouwboek samenstellen…De tijd heeft echter geleerd dat we daar door ons drukke bestaan niet aan te komen en de foto’s van jullie schitterende bruiloft op de computer en een DVD blijven staan. Daarnaast bieden de high-end trouwboek services alleen toegang aan professionele fotografen en moet daar soms zelfs software voor worden aangeschaft.

    Onwijs zonde natuurlijk, want zo’n boek heeft iets speciaals. De foto’s, het papier dat verjaard, de teksten die er bij kunnen worden geschreven, een herinnering die niet meer verloren kan gaan.

    Omdat smaken verschillen, bieden wij verschillende soorten professionele boeken aan, van machinaal geproduceerd tot handmatig en voor elk budget iets…
    Je ouders verassen met een kleinere versie van jullie boek? Vraag naar de verschillende mogelijkheden, voor het samenstellen van een prachtige exemplaar.

    Ons assortiment aan trouwalbums:

    COUTURE | BOOK

    Op zoek naar een boek dat je vrienden en familie echt verbaasd doet staan en waar je jarenlang van zal nagenieten?
    De mensen bij COUTURE | BOOK weten hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen.
    Het in Amerika gestationeerde bedrijf levert namelijk een zeer uitgebreide zeer luxe lijn van hand gemaakte Coffee Table boeken.
    Met behulp van eeuwenoude boekbind technieken, gekoppeld met de nieuwste print technologie, maken ze werkelijk een uniek product.





    ASUKA BOOKS

    Niet voor niets prijken zij zichzelf aan als “het fotoboek voor de professionals”.
    Qua hipheid blijven ze iets meer steken in het ouderwetse design, maar met hun state-of-the-art print technology en ruime keuze aan boeken, steken ze zeker uit boven de rest.


















    Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om eens langs te komen en de mogelijkheden voor de opmaak van een trouwalbum te bespreken, zelfs al heb ik je bruiloft niet gefotografeerd.